USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна зайняла 49 місце в списку «кращих країн світу»

17 Серпня 2010 12:31
Україна визнана країною з найбільш високим рівнем життя серед країн з низьким рівнем доходу.

Такі висновки зробив відомий американський журнал «Newsweek», який опублікував список 100 кращих для життя з точки зору економіки, охорони здоров’я, якості життя, освіти та політичної ситуації країн світу, - повідомляє ТСН.

Україна займає в цьому рейтингу 49-е місце серед країн з низьким рівнем доходу. У тій же категорії, але з-поміж середніх країн, перемагає Куба, а серед великих і середніх – Австралія та Німеччина.

Наша країна також визнана найбільш освіченою країною серед держав з низьким рівнем доходу поряд з Албанією. Грамотними є 99% населення.

Тим часом серед великих країн найбільш грамотною вважають Японію, хоча ця країна витрачає на освіту лише близько 3,5% свого ВВП, у той час, як США – більше 5%.

Найкращою країною в світі була визнана Фінляндія, за нею йде Швейцарія і Швеція. У десятку найкращих входять також Австралія, Люксембург, Норвегія, Канада, Голландія, Японія і Данія.

США займає 11 позицію, Німеччина – 12, Великобританія – 14, а Франція – 16 щабель. Найуспішнішою країною в Північній і Східній Європі є Чехія (25 місце), потім йде Хорватія (28 місце) і Польща (29 місце).

Естонія зайняла 32 місце, Латвія – 36, а Росія – 51 місце після Куби. Список замикає Буркіна-Фасо.

Нагадаємо, Україна посіла 74-те місце у світі за кількістю щасливих людей. На одну позицію українців випередили росіяни, які посіли 73-тє місце в списку, свідчать дані всесвітнього соціологічного опитування «Gallup».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
49 місце Показати IP 18 Серпня 2010 06:06
Зачем распространять этот бред? Лучше составляйте гороскопы, там больше правды.
Fantom Показати IP 18 Серпня 2010 17:24
дякую за новинуУ ,посміявся з колегами від душі ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus