USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Українка отримала від Пугачової 50 тисяч доларів

3 Серпня 2009 10:11
На міжнародному конкурсі молодих виконавців популярної музики Нова хвиля-2009 роздали нагороди. Переможці конкурсу – українка Джамала та індонезієць Санді Сондоро – отримали по 50 тисяч євро. Про це 3 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Виконавці, що зайняли на конкурсі друге і третє місце, – італієць Антонелло Кароцца і росіянин Марк Юсим отримали призових – 30 і 20 тисяч євро відповідно. Таким чином, призовий фонд конкурсу збільшили на 50 тисяч євро.
Як інформує Корреспондент приз вручила і муза Нової хвилі Алла Пугачова. Він дістався співачці з України Мілі Нітіч. Українка, якій в перший конкурсний день зал аплодував стоячи, отримала Золоту зірку Алли і 50 тисяч доларів.
Приз глядацьких симпатій отримала співачка Аїша, яка представляє Латвію. Спеціальний приз міста Юрмали з рук мера Раймонда Мункевіца отримала співачка Гу Лія з Китаю, яка за кількістю набраних очок за три конкурсні дні зайняла останнє місце. Ще один спеціальний приз – від телеканалу МузТВ – присуджено українській групі Пара нормальних, яка представляла Росію.
Довідково:
Нагадаємо, в 2005 році Пугачова нагородила українську співачку Тіну Кароль, яка зайняла на конкурсі друге місце.
У цьому році в Новій хвилі брали участь 16 молодих виконавців з Латвії, Грузії, Індонезії, Італії, Казахстану, Китаю, Польщі, Росії, України, Фінляндії, Франції та Білорусі. Конкурс Нова хвиля пройшов в Юрмалі увосьме.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus