USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українці на святах економити не збираються

31 Грудня 2008 08:56
Зекономити на чому завгодно, але не на новорічному святкуванні. Так характеризують настрої українців соціологи. Про це 31 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як українця кризою не годуй, а свято – це святе. Попри економічно складне закінчення 2008-го, новий 2009 рік українці зустрінуть якщо не з великим оптимізмом, то принаймні точно з Дідом Морозом, ялинкою та купою подарунків.
За інформацією УНІАН, експерти запевняють, незважаючи на скорочення прибутків громадян та передноворічні викрутаси курса гривні - на подарунках українці економити не будуть. Серед найбільш бажаних – закордонні тури, книги, мобільні телефони, побутова техніка.
Подарунки будуть, впевнені і на владному олімпі України. Непрості  смертні кажуть, що також позатягують паски, хоча постити за новорічним столом не будуть, та й настрій мають оптимістичний.
У рейтингу щедрості на новорічні свята українці одні з найскромніших. Згідно досліджень найменш скупі – ірландці, вони готові витратити на свято понад 1300 Євро. Українці ж шикануть в середньому на 1000 гривень. Але у відсотках від прибутку – це чимало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus