USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Українці завоювали 33 медалі на Всесвітніх іграх-2009

27 Липня 2009 11:23
Сьогодні, 27 липня, завершилися Всесвітні ігри -2009 із неолімпійських видів спорту, які проходили в Тайвані. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Українська збірна зайняла 6 позицію в неофіційному командному заліку, завоювавши 33 медалі, з них 11 золотих, 12 срібних і 10 бронзових. 
Українські спортсмени відрізнилися в таких видах спорту як бодібілдинг, підводне плавання, художня гімнастика, акробатика, пауерліфтинг, спортивне скелелазіння, сумо. 
Неофіційний медальний залік Всесвітніх ігор у Тайвані очолила збірна Росії, на друге місце піднялася італійська команда, третю позицію зайняв Китай. 
Збірну України вже привітав Президент України Віктор Ющенко: «Ваша невичерпна енергія, сила волі та духу, мужність і фізична витривалість привели національну збірну команду України до бажаної перемоги», –  йдеться в тексті офіційного привітання.  
Ющенко вважає, що своїм виступом спортсмени продемонстрували професіоналізм і високу майстерність, а також довели, що Україна є великою спортивною країною, – пише Корреспондент.   
Нагадаємо, на Всесвітніх іграх-2005, які проходили в Німеччині, українська збірна була сьомою, завоювавши 21 медаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus