USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Українців лікуватимуть минулорічним «Таміфлю»

22 Жовтня 2010 17:09
У Міністерстві охорони здоров'я вирішили, що залишки закупленого «Таміфлю» для лікування грипу в 2010/11 роках можна використати і в цьому році.
Про це повідомила заступник директора «Українського центру грипу й гострих респіраторних інфекцій» МОЗ Ірина Маркович, інформує «ТСН».
«Запаси «Таміфлю» достатні, він має термін придатності, що дає можливість його використовувати цього року, тому жодних підстав, для того щоб його не використовувати, немає», - повідомила вона.
Зі слів Маркович, «Таміфлю» уже довів свою ефективність, його можна використовувати й при вірусі грипу типу А, і при вірусі типу В, тому й при «каліфорнійському» грипі А (H1N1) і вірусі грипу А (H3N2), і вірусі грипу В, які очікуються цього року, він ефективний.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus