USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Українців, можливо, доведеться щеплювати від свинячого грипу

28 Квітня 2009 17:10
Міністр охорони здоров’я Василь Князевич допускає вакцинацію населення України від свинячого грипу. Про це він повідомив під час розширеної колегії Генеральної прокуратури щодо дотримання законодавства у сфері охорони здоров’я, – 28 квітня повідомляють «Волинські Новини».
«Якщо йдеться про свинячий грип, то, можливо, доведеться щеплювати людей», – сказав пан Князевич. При цьому міністр не уточнив, яким чином можлива вакцинація здійснюватиметься.
Як повідомлялося раніше, штам вірусу Н1N1 походить від звичайного вірусу свинячого грипу і відрізняється тим, що інфікує людей і передається повітряно-крапельним шляхом, – пише Кореспондент.
Крім того, експерти ВООЗ повідомили, що на виготовлення вакцини проти свинячого грипу, що вразив світ, буде потрібно не менше 4-6 місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Травня 2009 09:43
Цей Князевич не може спати спокійно,все йому хочеться провакцинувати українців хоч якою-небудь гидотою.Не зміг втюхати індійську вакцину від кору та краснухи,то тепер перейшов на свинячий грип.То нехай на ньому та на його сім'ї й розпочинається вакцинація.Потім в чергу ВР та президента з його дітками та жінкою.Дивись може до народу простого черга й не дійде?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus