USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Улітку Ізраїль прийматиме гостей без віз?

17 Березня 2010 14:53
Угода про безвізовий режим пересування громадян між Україною та Ізраїлем може бути підписана ще до початку літа.
Як повідомляє Німецька хвиля, про це заявив заступник міністра закордонних справ України Олександр Горін за підсумками переговорів у Єрусалимі.
У Єрусалимі відбулися практичні консультації з деталей майбутньої угоди про безвізове пересування громадян України та Ізраїлю.
За словами посла України Ігоря Тимофєєва, делегація українських дипломатів на чолі із заступником керівника українського зовнішньополітичного відомства Горіним та директором консульського відділу МЗС України Сергієм Камишевим задоволені результатами переговорів.
Дипломатичні джерела у Єрусалимі не виключають, що урочисте підписання угоди може відбутися під час запланованого на початок травня візиту Президента Ізраїлю Шимона Переса до Києва. Втім, до цього часу сторони мають встигнути врегулювати усі правові аспекти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus