USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Уряд не справився з інфляцією, – Ющенко. ВІДЕО

2 Грудня 2008 15:14
Президент України вважає, що уряд не справився із завданням подолання інфляції в Україні. Про це Віктор Ющенко розповів під час прес-конференції у Луцьку, – повідомляє 2 грудня репортер «Волинських Новин».
За словами Віктора Ющенка, рівень інфляції в Україні досяг 18%. Тобто, вважає Президент, українці заплатили лишній податок у 18%. Однак, на думку Ющенка, рівень інфляції досягне 22-23%. А це є показником незадовільної роботи уряду. «Інфляція найбільше вдаряє по соціально незахищених людях. За зарплату 540 гривень таку інфляцію пережити не можна», – сказав Президент.
Стосовно курсу долара, то Ющенко не бачить економічних причин для такої глибокої девальвації. Є один фактор – психологічний, тобто недовіра населення. Задля його подолання повинен бути прозорий курс Нацбанку, Мінфіну та Мінекономіки.
Водночас, додав Президент, якщо збити докупи платіжний і торговельний баланс України у 2009 році, то дефіцит становитиме близько 12-15 мільярдів доларів. Глава держави наголосив, що це становить лише 50% валютного резерву держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 2 Грудня 2008 15:57
50 відсотків валютного резерву, що дорівнюють 12-15 мільярдам доларів, - це добре чи погано? Гарант уже сам не знає, чого він хоче від уряду Тимошенко. От виливає бруд де тільки може, бо рейтинг Юлі найвищий серед політиків, а він плететься тільки шостим із 3 відсотками. На що ще може претендувати у майбутньому?
Guest Показати IP 2 Грудня 2008 16:52
На жаль, Ющенко став не президентом, а піарщиком
Globalna_kriza Показати IP 2 Грудня 2008 17:39
Якщо в державі є будь-які негаразди - то винуватий у всьому в першу чергу ПРЕЗИДЕНТ, який не зумів, не забезпечив, не зміг... Звинувачувати у всьому підлеглих - це дешевий хід дешевої людини.
Невірюбрехунам Показати IP 2 Грудня 2008 20:54
Перевіряю чи мене виріжуть. Бо на Волинській Брехні /pravda.lutsk.ua/ мене зарізали.
Знайка Показати IP 3 Грудня 2008 08:19
Мені здається, що доля народу залежить від нього самого. Спочатку ми віримо в пусті балачки політиків, самі намагаємось увірвати, де можна з держави через липові пільги, а потім нарікаємо, що щось нам не так. Який народ - такий і Президент!!!!
Анонім Показати IP 3 Грудня 2008 12:44
Президенту потрібно надіти спідницю і почати фарбувати губи - бо на мужика по своїм повадкам та розмовам він уже геть не схожий. Він тепер навіть з Симоненко конкурувати по популярності не може. Ющенко ввійде в історію символом розтриньканих можливостей, як може далеко не дурна людина виявитися такою бездарною в керуванні країною?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus