USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

В СБУ хочуть заборонити компартію

27 Листопада 2009 16:21
Комуністична партія України повинна бути заборонена, вважає директор архіву Служби безпеки України Володимир В\'ятрович.
«У випадку, якщо Компартія України позиціонує себе як спадкоємиця Комуністичної партії Радянського Союзу, я вважаю, що з юридичної та моральної точки зору в Україні не повинна існувати Компартія», - сказав він на прес-конференції в п\'ятницю у Києві. Директор архіву СБУ повідомив, що спільно з польськими колегами зібрано документи про Голодомор в Україні 1932-1933 років, які вийдуть окремою книгою. «Тут дадуть швидше історичну оцінку події. Звичайно ж, нам необхідна ще і юридична оцінка тих подій», - зазначив він. За словами В\'ятровича, презентація книги відбудеться у січні 2010 року у Брюсселі, а саме видання вийде англійською мовою. Також він підкреслив, що на сьогодні роботу істориків з дослідження Голодомору 1932-33 років ускладнює той факт, що значний масив документів міститься в Росії і «до нього доступу немає». Як повідомлялося, комуністи Донецька на знак протесту проти приїзду в регіон у п\'ятницю Президента України Віктора Ющенка встановили 14 наметів на площі Леніна в центрі міста, створивши таким чином імпровізовану «територію без Ющенка – пише Кореспондент.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
miscman Показати IP 27 Листопада 2009 17:06
заборонять - вступлю в той же день, чесслово. І наполягатиму на принесенні Симоненка в жертву Богам революції.
seal Показати IP 27 Листопада 2009 22:01
Відкриваючи цю новину думав, що СБУ виступила з якоюсь конкретною заявою і надала до Верховної Ради конкретні документи злочинної діяльності комуністів. Але прочитавши до кінця зрозумів, що цим і не пахне. Те, що так ВВАЖАЄ директор архіву Служби безпеки України Володимир В'ятрович, звичайно похвальньо. Але це його особиста думка і аж ніяк не є офіційною точкою зору всієї структури.
Юка Показати IP 27 Листопада 2009 23:47
я обома руками ЗА! цілком підтримую думку СБУ-шника
Patriot Показати IP 29 Листопада 2009 00:57
Давно вже пора закрити цих запроданців, вони вже намагалися нам майже 70 років показати хто в Україні хазяїн, не вийшло....... Слава Україні, Героям Слава !!
вого КРОК Показати IP 29 Листопада 2009 11:11
Чому видання вийде англійською мовою? Українською й в кожну школу на кожну парту!!!В інститути,технікуми в тролейбуси й маршрутки!!!Люди повинні знати що зробив комунізм в Україні!!Не треба антикомуністичної пропаганди,достатньо показати правду про цих ВИЛУПКІВ й їх ПОРВУТЬ!! (шкода діти можуть прочитати,я б їх охарактеризував разів 5 в неприродній спосіб!!)
Evil Показати IP 29 Листопада 2009 11:52
Не скажу, що я на стороні "білих", "червоних" чи "помаранчевих", але так вже набридла ця тягомотина з минулим і копошіння в історії, бо про теперішнє та майбутнє за всім цим влада, здається, забула. Бандитимзм та безкарність депутатів, завал економіки, курячо-свинячі грипи, смертності на дорогах, і уявіть собі, в багатьох сім'ях діти голодні. За дєржаву абідна...
вого КРОК Показати IP 29 Листопада 2009 12:31
2Evil. Хто старе згадає тому око геть а хто забуде тому два!!Без історії в Держави немає майбутнього,як наслідок немає Держави.
OrestN Показати IP 29 Листопада 2009 18:20
німецький націонал-соціалізм і совєтський соціалізм - є сестрами-бизнючками. Це дві українофобні, людожерні режими. Несправедливість в тому, що нацизм був засудженний на Нюрнберзькому процесі, а Нюрнбенг-2 над злочинним совєтським, окупаційним табірним соціалізмом (тобто комунізмом) процес ще не відбувся. Коли ж накінесь??? Завжди ми пасемо задніх! Ганьба кату українського народу - Лєніну!!!
Юрій Показати IP 29 Листопада 2009 21:41
В Польщі заборонена як фашистська так і комуністична символіка, так само і в Прибалтиці. ЕС прирівняв тоталітарні комуністичні і фашистські режими. Такий імідж має совковський комунізм у Вільному Світі. Натомість Україна волочиться за комуняцькими дурисвітами, що є непокараними злочинцями

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus