USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні можуть з'явиться двоповерхові поїзди

29 Жовтня 2010 08:14
Південна залізниця, яка входить у склад «Укрзалізниці», розпочала співпрацю з чеською компанією Skoda, уклавши контракт на постачання двох двоповерхових потягів.

Про це повідомив начальник Південної залізниці Віктор Остапчук, - пишуть «Подробиці»

«Представники Чехії зацікавлені у створенні спільних підприємств», - заявив Остапчук, додавши, що делегація з Чехії приїжджала в Україну для переговорів.

Крім укладення контракту, сказав він, сторони обговорили також можливість приїзду офіційної делегації з Чехії до Харкова, щоб розглянути можливість інвестицій у ВАТ Ізюмський тепловозоремонтний завод.

«Можна запропонувати чехам налагодити на ІТРЗ виробництво рейкових автобусів, низькопольних трамваїв та іншої техніки. Зараз таке митне законодавство у них і у нас, що їм вигідніше, щоб все «залізо» робили в Україні, а вони будуть впроваджувати свої ноу-хау. Чехи , наприклад, активно співпрацюють з Санкт-Петербургом з модернізації метровагонів», - сказав начальник Південної залізниці.

Він нагадав, що в українському метро експлуатуються вагони 60-х років, в той час як в празькому - вагони теж виробництва Митищинського заводу, але модернізовані зовні і з встановленим новим обладнанням, а також зі зниженою енергоємністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Експерт Показати IP 29 Жовтня 2010 10:50
І ці двоповерхові поїзди будуть у двічі більше засраними. Брєд взагалі-то. Наші рейки не пристосовані до таких потягів
мандрівник Показати IP 29 Жовтня 2010 13:37
А висота до проводів на електрифікованих ділянках дозволяє експлуатувати двоповерхові скотовозки? Уже з усіма переїздами розібралися?
Губка Боб Показати IP 29 Жовтня 2010 14:35
В нас одноповерхові до пуття довести не можуть, а вже за двоповерховими ганяються...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus