USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні назвали найвпливовіших жінок-політиків

5 Березня 2011 09:24
Усі три заступники глави Адміністрації Президента увійшли до топ-10 найвпливовіших жінок України.
Рейтинг укладало видання «Дело», – пише ТСН.
Звання найвпливовішої жінки в Україні отримала перший заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова. Акімова є представником глави держави в Кабміні.
На другому місці опинилась Тетяна Бахтєєва – народний депутат від Партії регіонів, яка очолює парламентський комітет з питань охорони здоров'я.
Третє місце рейтингу найвпливовіших жінок України посіла депутатка-регіоналка Ірина Бережна, глава підкомітету Верховної Ради з питань захисту прав, свобод та інтересів громадян.
Заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман опинилась на четвертій позиції. П'яте місце дісталося заступнику глави АП Олені Лукаш.
Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, не дивлячись на те, що її вплив значно зменшився за останній рік, все-таки втрималась у рейтингу, посівши шосте місце.
Депутат Верховної Ради від НУ-НС, глава організації «Союз українок» Лілія Григорович – сьома.
Восьме місце в рейтингу посіла депутат від НУ-НС Ксенія Ляпіна. На дев’ятій сходинці – депутат від БЮТ Наталія Королевська.
Замикає ТОП-10 найвпливовіших жінок-політиків екс-міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 6 Березня 2011 08:17
За якими кретиріями визначалася впливовість???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus