USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В Україні подешевшали презервативи

10 Травня 2009 12:00
Найбільший український постачальник презервативів Медком Україна прийняв рішення з травня 2009 року знизити ціни на свої основні бренди на 25%. Про це 10 травня повідомляють «Волинські Новини».  
Як інформує Фонд Олени ФранчукАНТИСНІД, після того, як ціни на презервативи зросли майже вдвічі, Фонд заявив, що провів низку переговорів з основними постачальниками цих засобів контрацепції.
У результаті, як повідомили у Фонді, найбільший український постачальник презервативів Медком Україна прийняв рішення вивести на ринок України контрацептиви за доступною ціною, захисні властивості яких повністю відповідають міжнародним та українським стандартам.
Крім того, у Фонді повідомили, що сегмент доступних презервативів заповнений на три чверті. А саме, у лютому цього року в багатьох торговельних точках України з\'явилися презервативи в ціновій категорії від 2 гривень до 10 гривень за упаковку з 3 штук, йдеться у повідомленні АНТИСНІД.
Разом з тим, з ініціативи організації компанією ІПСОС було проведено дослідження асортименту та цін на презервативи у великих українських містах: Києві, Дніпропетровську, Харкові, Донецьку, Одесі, Львові та Сімферополі.
Воно підтвердило, що у великих українських містах презервативи вартістю до 11 гривень за упаковку з трьох штук представлені у 74% торгових точок. Крім того, більш вигідними місцями придбання контрацептивів виявилися аптеки, а не супермаркети, – пише Корреспондент.
Нагадаємо, у березні директор з продажу компанії Медком-Україна заявив, що після різкого підвищення цін на іноземні контрацептиви, в продаж повертаються дешеві презервативи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus