USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

В Україні реєструватимуть «проблемних» футбольних фанатів

17 Листопада 2010 16:03
Міністерство внутрішніх справ України бере участь у створенні єдиної європейської бази так званих «проблемних фанів» в контексті підготовки проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.
За словами заступника міністра внутрішніх справ України Віктора Ратушняка, в Україні створюється своя база даних фанів, яка потім увіллється в єдину базу даних. "Ця база даних буде єдина на всю Європу", - підкреслив він, відзначивши, що це робиться для можливості під час перетину такими фанами кордону їх затримання і недопущення на територію країни, - пишкть "Подробиці" .
Такі бази вже існують у Німеччині та Польщі.
Ратушняк також нагадав, що міліція внесла свої пропозиції про внесення змін до Кодексу про адмінпорушення, якими пропонується надання права судової заборони на відвідування проблемними фанами стадіонів (стаття 173 Адміністративного кодексу України).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Капітан Очевидність Показати IP 17 Листопада 2010 17:37
Адміністративного кодексу України не існує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus