USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Ватажки терористів збагачуються за рахунок «гумконвою»

4 Січня 2015 15:39
Вантажі невійськового призначення, які надходять на Донбас з Росії, слугують засобом особистого збагачення для ватажків терористів.

Про це під час брифінгу 4 січня заявив заступник керівника ІАЦ РНБО Володимир Полевий.

"Очікується прибуття одинадцятого так званого "гуманітарного конвою" з РФ. Згідно з оперативною інформацією, на ринках Донецька фіксуються факти торгівлі предметами із складу "гуманітарної допомоги", що нібито раніше надходила з РФ", - повідомив він.

"Це свідчить про те, що вантажі невійськового призначення, які надходить на Донбас з РФ, слугують засобом особистого збагачення для ватажків терористів", - додав Полевий.

Як відомо, раніше 4 січня в МНС РФ повідомили, що автоколона з "гуманітарною допомогою" для Донецької та Луганської областей вирушила у Ростовську область.

Колона вийшла з Ногінського рятувального центру МНС о 6:00 за московським часом.

"У її складі більше 60 автомобілів із гуманітарними вантажами. Рятувальники-водії цього центру неодноразово доставляли допомогу на Донбас", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що до складу чергового "гуманітарного конвою" увійдуть понад 120 автомобілів, які доставлять понад 1,4 тис. тонн "гуманітарної допомоги" - продовольства і дитячого харчування.

Очікується, що колона прибуде на Донбас 8 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus