USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Відпустили кримських заручників

12 Березня 2014 08:00
Дівчат-активісток Автомайдану Шуру Рязанцеву, Катерину Бутко, журналістку Олену Максименко, фотографа Олеся Кромпляса та Євгена Рахно відпустили, інформує "Українська правда".

Про це Українській правді повідомив один з лідерів Автомайдану Сергій Хаджинов.

"Так, їх відпустили. Наскільки мені відомо, вони вже перебувають в Херсонській області", - сказав він.

Поки жодної інформації про те, де їх утримували та чому, немає.Подробиці обіцяють надати після того, як вони всі приїдуть у Херсон.

Як відомо, напередодні на КПП при в'їзді до Криму з боку Херсонської області були затримани дві групи журналістів та активістів - Катерина Бутко, Олександра Рязанцева, Євген Рахно, Олесь Кромпляс та Олена Максименко.

Після обшуку лише одного з журналістів було відпущено, оскільки за ним приїхав родич на власному авто та з кримською пропискою. Доля інших затриманих невідома, зв"язку з ними не було приблизно з 16:00 9 березня.

Пізніше з"явилася інформація про те, що трьох затриманих журналістів везуть в СБУ Севастополя, а активісток Автомайдану тримають у лагері Беркута на тому ж КПП, а пізніше - везуть до Севастополя на базу ЧФ РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus