USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В.о. прем’єра ймовірно стане Васюник

3 Березня 2010 16:57
Тимошенко складе повноваження прем\'єра протягом двох днів.
Не виключено, що обов\'язки прем\'єр-міністра виконуватиме віце-прем\'єр Іван Васюник, повідомило джерело в уряді.
«Васюник, напевно, повинен довести все до кінця і підготувати справи до передачі», - сказало джерело.
Він не виключив, що Тимошенко оформить відпустку або піде на лікарняний.
Сама Тимошенко заявила, що протягом одного-двох днів «складе повноваження прем\'єра», повідомив народний депутат Сергій Пашинський (БЮТ) інтернет-виданню Українська правда.
«На засіданні фракції, яке відбулося відразу після відставки, Юлія Тимошенко оголосила про перехід в опозицію. Вона сказала, що не буде чекати створення нової коаліції і не буде виконуючим обов\'язки прем\'єр-міністра», - сказав Пашинський.
Разом з тим, як повідомила журналістам міністр праці і соціальної політики Людмила Денисова, уряд, якому Верховна Рада в середу висловила недовіру, має намір зібратися на засідання о 16:00.
«О 16:00 буде засідання», - сказала вона, відповідаючи на запитання про подальші дії членів уряду.
Водночас, міністр палива і енергетики Юрій Продан і міністр охорони здоров\'я Василь Князевич не змогли відповісти на запитання, чи будуть вони надалі продовжувати виконувати свої обов\'язки.
«Будемо визначатися. Зараз будемо визначатися», - сказали вони.
Як повідомлялося, парламент України 243 голосами підтримав у середу резолюцію про недовіру Кабінету міністрів, наслідком чого є відставка уряду.
Виступаючи у Верховній Раді, Тимошенко заявила: «Якщо сьогодні буде проголосована відставка уряду, в ту ж хвилину наш уряд залишить свої кабінети. У ту ж хвилину наша політична сила перейде в опозицію, і буде чітко в опозиції формувати об\'єднану демократичну команду». 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus