USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Водій кортежу Януковича із суду попав у лікарню

7 Вересня 2010 15:30
Суд над водієм кортежу Януковича, обвинуваченого в ДТП під Борисполем, перенесли на три тижні: під час зачитування обвинувального висновку підсудному стало погано.
Таке рішення прийняла суддя Дарницького районного суду Тамара Трусова, пише «Українська правда».
Прокурор Дарницького району Городецький зачитав обвинувачувальний висновок, де просив застосувати до підсудного статтю 286 ч. 2, яка передбачає до 3-8 років ув’язнення.
Під час зачитування висновну обвинуваченому стало погано. Суддя зробила перерву у слуханні на годину, а прокурор запропонував викликати підсудному швидку.
Медики швидкої півгодини оглядали хворого і поставили йому діагноз гіпертензивний криз. Після цього вирішили забрати його у «Феофанію» в неврологічне відділення.
У зв’язку з цим суддя оголосила, що наступний розгляд справи відбудеться через три тижні.
Нагадаємо, у травні в ДТП зі швидкою кортежу Януковича загинув таксист, а двоє людей отримали важкі травми.
17 липня відбулося перше засідання суду у цій справі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор Показати IP 10 Червня 2018 21:09
Синдром судді Трусової Т.О. Хвороба заразна і невиліковна Напівграмотні і божевільні судді Дарницького районного суду м.Києва. Як суддя Трусова Тамара Олександрівна вчиняла підроблення і покривала злочинне угрупування http://proisvol.info/2018/06/10/sindrom-suddi-trusovoї-t-o-xvoroba-zarazna-i-nevilikovna/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus