USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Загинув 19-річний юнак: у Луцьку водійку судили за смертельну ДТП

25 Червня 2023 21:35
Водійці, яка поблизу корпусу історичного факультету ВНУ на смерть збила 19-річного юнака, суд присудив чотири роки позбавлення волі. Проте покарання замінили умовним терміном.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

ДТП сталася у ніч на 27 березня на проспекті Перемоги. Водійка автомобіля «Рено» Оксана Б. збила 19-річного хлопця, який переходив дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Від отриманих травм юнак загинув на місці.

Як стало відомо під час розслідування, винуватиця аварії проявила неуважність, вчасно не зреагувала, внаслідок чого допустила наїзд на пішохода. Також з’ясувалося, що авто рухалося із швидкістю понад 50 км/год, що є перевищенням максимально допустимої швидкості руху в населеному пункті.

Жінка повністю визнала свою вину та просила суворо її не карати.

Під час суду мама загиблого юнака повідомила, що вона не наполягає на тому, аби обвинувачену позбавили волі. Проте наполягала, аби її позбавили права керувати авто.

Врахувавши всі обставини справи, реальний термін на чотири роки суд замінив трьома умовного. Крім того, водійку на три роки позбавили права керувати авто.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 25 Червня 2023 22:32
ну в нас і нарід 'гуманний ' - я дивуюся, мама лишилася без сина, але не наполягає, щоб вбивцю її дитини посадили в тюрму. Висновок, держава самоусунулася, можна давити людей на пішоходах, якщо у вас вистачить бабла, щоб заткнути пельку родичам постраждалих. У нас все добре з законодавством?
911 Показати IP 26 Червня 2023 04:16
Де є прописано в кримінальному кодексі що мама попросила. Є факт вбивства у стані алкогольного спяніння водія та в час комендантської години.Люди добрі ви що справді і судді щось курите
цікавий Показати IP 26 Червня 2023 07:58
Де ще у світі за навмисне вбивство можна просто помахати пальчиком і сказати ай-я-яй?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus