USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни мітингують на Майдані у Києві

25 Листопада 2010 12:17
На Майдані незалежності у Києві станом на 11:00 25 листопада кількість мітингувальників за приблизними підрахунками організаторів перевищила 100 тисяч, і протестувальники продовжують під’їжджати.

Про це повідомив репортер «ВН».

Посеред Майдану мітингувальники розбили наметове містечко з військових великих наметів. Тут діє штаб, медичний пункт і декілька громадських приймалень народних депутатів. Також тут організували кухню, де готують чай, каву та канапки.

Протестувальники тримають у руках транспаранти з назвами міст та закликами до президента України Віктора Януковича накласти вето на проект Податкового кодексу. Серед них є також плакати з назвою міста Ковеля та табличка з написом "Волинь".

Станом на 10:00 ранку вхід до площі біля Адміністрації президента, яка знаходиться на вулиці Банковій, був огороджений металевими парканами. На вулиці кілька десятків міліціонерів.

За попередньою інформацією, мітингувальники вирушать туди після обіду біля 16:00.

Пікетувальники поводять себе мирно, вони різні за віком. Наприклад, представники народного руху «Відсіч» - переважно студенти. Вони грають на барабанах та тримають плакат з написом «Вимагаємо вето». Молоді люди пояснили, що прийшли підтримати акцію протесту, оскільки в подальшому бояться не знайти собі роботи на підприємницькій ниві.

Аби привернути більшу увагу протестувальники використовують "свистульки", рупори та б’ють у металеві відра. Організатори кажуть, що не стоять під прапорами якихось партій і виступають виключно в своїх інтересах і за власною ініціативою.
На сцені один за одним виголошують слова підтримки підприємцям лідери профспілок, бізнесу. Серед присутніх - відомі письменники брати Капранови та Олена Продан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Fantom Показати IP 25 Листопада 2010 13:59
да ви шо ! і звідки цифра 100 тис. ???
Romuald Показати IP 25 Листопада 2010 16:11
хіба не ясно -Про це повідомив репортер «ВН»! мабуть особисто перерахував :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus