USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Вже троє боксерів відмовилися від поєдинку з Усиком

9 Листопада 2016 08:32
Боснійський боксер Дамір Бельо відмовився від бою з чемпіоном WBO в першій важкій вазі Олександром Усиком, - інформує ТСН.

Поєдинок повинен був відбутися 17 грудня в Лос-Анджелесі в андеркарті бою Бернард Хопкінс – Джо Сміт-молодший. Про своє рішення Бельо сповістив на особистій сторінці в Facebook.

"П'ять днів тому я дізнався, що у мене є місяць і 20 днів. Я не тренувався місяць і перебуваю не в формі. У мене немає часу підготуватися і набрати фізичну форму до бою за чемпіонський пояс. WBO не заслуговує, щоб я підійшов до бою за титул чемпіона світу непідготовленим. Уявіть, 4-5 раунд – і я ледве можу дихати. Це вб'є мене. Мені дали шанс, і великі гроші стоять на кону, але я кажу ні. В такому стані я не повинен битися за титул за однією з найпрестижніших версій", – написав Бельо.

Нагадаємо, раніше від зустрічі з Усиком вже відмовилися два боксери - Матеуш Мастернак і Кшиштоф Влодарчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
101 Показати IP 9 Листопада 2016 18:06
Я б теж відмовився...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus