USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Євро-2016 приніс УЄФА 830 мільйонів євро

9 Липня 2016 10:28
Чемпіонат Європи став дуже прибутковим турніром для керівництва континентального футболу.

Чистий прибуток УЄФА від чемпіонату Європи з футболу, який підходить до кінця у Франції, склав 830 мільйонів євро. Про це повідомив глава департаменту комунікацій Педру Пінту, - пише Дзеркало тижня.

"Дохід від турніру склав 1,93 млрд євро, при цьому проведення обійшлося в 1,1 мільярда. Таким чином, УЄФА заробив 830 мільйонів євро на цьому чемпіонаті Європи", - сказав Пінту.

Раніше повідомлялося, що Федерація футболу України (ФФУ) на провальному виступі збірної України на Євро-2016 заробила 8 мільйонів євро.

Варто відзначити, що матчі групового етапу та плей-офф континентальної першості проходили в десяти містах Франції - Парижі, Сен-Дені, Ліллі, Лансі, Бордо, Сент-Етьєні, Ліоні, Марселі, Тулузі та Ніцці.

Фінальний матч, в якому зустрінуться збірні Португалії та Франції, відбудеться 10 липня в Сен-Дені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus