USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За десять днів всі пологові будинки України пройдуть перевірку

15 Серпня 2009 18:00
Міністерство охорони здоров’я має намір протягом десяти днів перевірити всі пологові будинки України на дотримання програм використання медикаментів. Про це на прес-конференції в Кабміні заявив заступник міністра охорони здоров’я Валерій Бідний, – повідомляють «Волинські Новини».
«Ми проведемо перевірку всіх пологових будинків у відповідності з програмами використання медикаментів. Міністерство буквально сьогодні, максимум завтра, підпише наказ про створення комісії, щоб у 10-ти денний термін за участю представників обласних органів охорони здоров’я провести перевірку установ», – сказав він.
«Ми перевіримо використання медикаментів, придбаних за державні кошти у відповідності з програмами, які стверджував Кабмін», – зазначив пан Бідний, додавши, що на території України розташовано 1200 пологових відділень.
Нагадаємо, згідно з результатами проведеного раніше дослідження, від підроблених ліків у світі щороку помирає 700 тисяч осіб, – пише Корреспондент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонімч Показати IP 16 Серпня 2009 12:02
некомпетентні дурні! хто ж так превіряє? розтринділи про перевірку по всіх газетах і ТВ, і тепер всі пологoві будуть готові до буль-яких превірок!... От якби без попередження навідались, то думаю що там найшли би багато цікавих незаконних речей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus