USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За порушення на залізничних переїздах права забиратимуть на 5 років

20 Жовтня 2010 14:55
Мінтранс ініціює позбавлення прав за порушення умов переїзду автомобільними транспортними засобами на термін від 3 до 5 років.
Про це на брифінгу сказав міністр транспорту й зв'язку Костянтин Єфименко, пише «ТСН».
За його словами, 21 жовтня Мінтрансзв'язку проведе засідання колегії, на якому буде обговорюватися програма заходів щодо забезпечення безпеки залізничних переїздів.
Міністр повідомив, що в 2010 році на залізничних переїздах сталась 91 дорожньо-транспортна пригода – 76 на тих, які не охороняються, і 15 на тих, що охороняються.
Також за останні 3 роки, зазначив Єфименко, зафіксовано близько 90 випадків в'їзду транспортних засобів у поїзд.
Він зазначив, що держпрограма із безпеки на залізничних переїздах передбачатиме встановлення додаткових шлагбаумів, буде забезпечено світлову і звукову сигналізацію на під'їздах до переїздів, а також встановлення шляхопроводів.
Міністр також зазначив, що розглядається можливість посилення кримінальної відповідальності за порушення правил перетинання переїзду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus