USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Закордонні паспорти не змінюватимуть «обличчя»

12 Квітня 2010 13:47
Кабінет Міністрів відмінив доручення, дане Міністерству внутрішніх справ, подати на затвердження уряду зразок бланку паспорта громадянина України для виїзду за кордон.
Про це йдеться в постанові Кабміну від 31 березня. Цією постановою зупинена дія постанови №246 від 2 березня, передає proua.com .
Таким чином, уряд відмінив внесення ряду редакційних змін до технічного опису і зразка бланку закордонного паспорта, передбачених вищезгаданою постановою №246.

При цьому Кабмін відновив дію технічного опису і зразка бланку закордонного паспорта, затверджених постановою Кабміну №858 "Про затвердження технічного опису і зразка бланку паспорта громадянина України для виїзду за кордон і внесенні змін до деяких актів Кабінету Міністрів України" від 26 червня 2007 року в редакції, яка діяла до дня набуття чинності постанови №246.

Нагадаємо, 2 березня 2010 року попередній уряд прийняв зміни, згідно з якими по центру "сторінки даних" закордонного паспорта, призначеної для внесення машинозчитуваної інформації, повинна бути розміщена контурна карта України. Крім того, на другій-п’ятій сторінках по центру вводилося зображення українського прапора, по периметру - орнамент з елементами українського вінка. На сторінках, призначених для віз, виключалося зображення національної тематики, характерної для певного регіону України. На цих сторінках повинні були бути зображені фрагменти українських орнаментів, які в центральній частині сторінок об’єднані зображенням карти України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Веталь Показати IP 12 Квітня 2010 14:29
Вони б спочатку почали їх видавати нормально ті паспорти, а тоді щось змінювати а то я чекаю свій паспорт вже третій місяць(((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus