USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Закордонні паспорти повернулися

13 Квітня 2010 13:49
Учора, 12 квітня, Міністерство внутрішніх справ відновило видачу закордонних паспортів громадянам.

"Так, роботу (з видачі закордонних паспортів громадянам) розпочато", - сказав начальник прес-служби МВС Дмитро Андрєєв. Він спрогнозував, що до 14-15 квітня залишиться всього 20% громадян, яким потрібно буде видати закордонного паспорта, передає Кореспондент .

Нагадаємо, що з 4 січня консорціум ЄДАПС припинив відвантаження документів через заборгованість перед ним 150 млн гривень (107 млн гривень - за паспорти, 9,8 млн - за водійські посвідчення).

Раніше ЄДАПС висловлював надію, що Державне казначейство перерахує до квітня йому заборгованість МВС в сумі 150 млн. гривень.

За даними МВС, станом на 8 квітня було прийнято 180 тисяч заявок громадян за закордонними паспортами.

1 квітня радник міністра внутрішніх справ України Костянтин Стогній заявив, що з 6 квітня паспортні столи почнуть видачу закордонних паспортів громадянам України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus