USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Українські активісти зібрали 100 тис. підписів проти передачі газу Фірташу

26 Вересня 2010 15:04
Сто тисяч підписів проти передачі газу Дмитру Фірташу зібрали активісти в різних куточках України.
Про це повідомила лідер ініціативної групи Ольга Веремєєнко, - пише Кореспондент.

У понеділок, 27 вересня, біля посольства Швеції в Києві відбудеться організований ініціативною групою громадян пікет на підтримку позову до Апеляційного суду округу Свеа, який розташований в Стокгольмі.

Раніше суд визнав недійсним рішення Стокгольмського арбітражу у справі РосУкрЕнерго.

Учасники акції будуть вимагати скасування рішення Стокгольмського арбітражного суду, оскільки воно є необ'єктивним, несправедливим, і приймалося без урахування всіх обставин, які можуть вплинути на зміну вердикту, зазначила лідер ініціативної групи.

Ініціатори протестуватимуть проти угоди української влади з доказами компанії РосУкрЕнерго про повернення їй 11 млрд кубометрів газу замість того, щоб відстоювати позиції України, наголосила Веремеєнко.

Нагадаємо, 27 серпня Сергій Соболєв заявив, що БЮТ вважає, що українська влада хоче підписати нову угоду з Росією про постачання природного газу для того, щоб повернути компанії РосУкрЕнерго 12,1 млрд куб м газу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus