USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Затриманим у Німеччині українцем з чеком на 125 млн. євро був Балога, - Москаль

22 Березня 2010 17:27
Німецькі митники затримали на кордоні зі Швейцарією громадянина України з чеком на понад 125 мільйонів євро – кажуть, нібито цей чоловік є колишнім главою Секретаріату Президента Віктор Балога.
Член Народної самооборони Геннадій Москаль просить голову Служби безпеки України Валерія Хорошковського перевірити інформацію про можливе затримання німецькими прикордонниками на кордоні зі Швейцарією колишнього глави Секретаріату Президента Віктора Балоги з незадекларованих банківським чеком на 125 мільйонів євро.
Про це сказано в повідомленні прес-служби громадського руху Народна самооборона. Депутат у листі на ім\'я Хорошковського, текст якого передає прес-служба, зазначає, що за наявною у нього неофіційною інформацією, отриманою від співробітників поліції Німеччини, затриманим громадянином на кордоні зі Швейцарією є Балога. У листі сказано, що у відкритті банківських рахунків та проведення незаконної комерційної діяльності Балога користується допомогою і підтримкою посла України в Швейцарії Ігоря Діра. Він є вихідцем із Закарпаття, який був призначений на посаду посла, за даними Москаля, за сприяння Балоги під час роботи останнього в Секретаріаті Президента. Москаль також зазначає у листі, що за неофіційною інформацією Державної прикордонної служби Балога незаконно перетинав кордон України за дипломатичним паспортом, який використовується ним всупереч вимогам чинного законодавства, - пише Кореспондент.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
уважний Показати IP 22 Березня 2010 21:04
Балога створив партію, яка допомогла Ющенку витягнути Януковича в президенти. Тому скоріш за все його втихаря відпустять розмінявши його чек на декілька частин. А судді хто?!?
Вікінг Показати IP 22 Березня 2010 22:22
Влада міняється, полюють на інших. Попередні можуть повертатися в Україну.
всеЗНАЙК.А? Показати IP 23 Березня 2010 12:30
Ото Налькович+ЯНКО порадуються!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus