USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Жириновський зазіхає на фабрику на Великій Волині

11 Лютого 2010 13:38
Віце-спікер Державної думи Росії Володимир Жириновський вимагає від України повернути йому деревообробну фабрику на сусідній із Волинню Рівненщині.
Росіянин мотивує свої претензії на українську фабрику в місті Костополі тим, що нібито це підприємство колись належала його предкам. «Фабрика моя – з 1905 року… Вони (Україна) хочуть в Євросоюз - зобов’язані повернути. Прибалтика повертає всім все. І вони мають повертати. Я один прошу, що, важко дати? Такі уперті, обжерлися сала, і нічого не хочуть. Я писав листи Януковичу, Ющенку і Тимошенко – ніхто мою фабрику мені не повертає. Теж мені, європейці. Нехай повернуть майно», - заявив в ефірі радіостанції «Эхо Москвы» скандальний політик. Володимир Жириновський зазначив, що ця Західна Україна колись входила «у спільну країну» і там жили його предки. «Там їх могили, а зараз це закордон. Я туди навіть не можу поїхати інколи. І не дозволяють зайти на фабрику», - поскаржився він.
Як повідомлялося, Жириновський неодноразово заявляв, що домагатиметься від українського уряду повернення Едельштейну деревообробної фабрики, що раніше належала його діду Іцхаку в Костополі Рівненської області. Нині в Костополі є кілька деревообробних підприємств. Проте на всіх заперечують будь-яку причетність до дідуся Жириновського - Іцхака Едельштейна. Згідно із законодавством України, націоналізоване майно поверненню не підлягає. Громадяни інших країн не мають права претендувати на власність незалежно від документів, що підтверджують їх права, - інформує «Сім’я і дім» із посиланням на УНІАН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зеник Показати IP 11 Лютого 2010 17:40
що ж він так пізно спохватився! Раніше треба було його предкам писати листи державним керівникам, Сталіну наприклад...)))
Ладомир Показати IP 11 Лютого 2010 18:29
О.............. он воно шо то виявляеться Жирік жидовский отприск .. ги ги. Жалко шо в Україні нема подібного Жиріка. Тай взагалі наша влада недокомплектована. Якісь всі однакові як з конвеєра :)
Вікінг Показати IP 11 Лютого 2010 22:50
Коміки скрашують буденне життя. Всі ми діти Адама. І все у світі належить кожному

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus