USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Зварич вимагає не називати його «колядником» і не оббріхувати «чесне» ім’я

23 Грудня 2009 11:51
Екс-суддя Ігор Зварич закликає кандидатів у президенти не спекулювати його ім’ям, мовляв, досить згадувати його, колишнього суддю, в агітаційних телевізійних роликах. Натомість, Зварич обіцяє викласти в інтерв’ю на телебаченні всю «правду-матку» про корумпованих посадовців.
 
Ігор Зварич також звернувся до кандидатів з вимогою - не ображати його ненависним прізвиськом «колядник». Адже існує презумпція невинності.
 
«Президент Віктор Ющенко, рівно рік тому став ініціатором та головною дійовою особою порушення Конституції. Він відкрито і публічно визнав Зварича злочинцем. І це без проведення розслідування, без вироку суду», - обурюється екс-суддя.
 
«Моє звернення прийміть, шановні кандидати у президенти, як застереження від подібних антиконституційних дій, від такої ганьби та позору, від такого зверхнього відношення до людини», - йдеться у заяві.
 
Зварич також закликає претендентів на найвищий державний пост не принижувати його честь та гідність.
 
«Перші політичні телевізійні шоу з участю окремих претендентів свідчать, що негідні посади президента вчинки Ющенка мають «гідних» продовжувачів, які в силу свого недостатнього розумового розвитку думають заробити дешеві бали популярності на оббріхуванні, приниженні честі та гідності Зварила», - продовжує екс-суддя.
 
«Невже для майбутнього президента є достойним оббріхувати поза очі людину та будувати на брехні виборчу компанію? Такі дії властиві лише боягузу», - констатує Зварич.
 
«П\'ять місяців я чекав на розгляд справ в судах та відповіді Верховної Ради. А виявилося, що за вказівкою цих високопосадовців, які чужими руками звикли робити свої чорні справи, мої заяви заборонили скеровувати в суди України. Сховали їх у Львівському слідчому ізоляторі, в якому вже 10 місяців ховають і мене», - заявив Зварич.
 
«Не приведи Господи таких керівників та президентів народу України. Не можуть, не мають права очолювати Україну, її працьовитий народ, такі боягузи та брехуни», - додав «колядник».
 
Він також зазначає, що готовий в будь-якому судовому засіданні, телевізійному шоу з участі кандидатів у президенти, чи довірених осіб, довести народу України «всю суть сфабрикованої справи проти нього», - пише Gazeta.ua.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
seal Показати IP 23 Грудня 2009 12:33
Чия б мичала, а його б уже це так точно - мовчала. Сам же казав, що наколядував, а тепер ображається.
кава Показати IP 23 Грудня 2009 17:10
а на волині головний колядник -- це начальник юстиції пан Остапчук
Таня Показати IP 23 Грудня 2009 20:58
Що задіває за живе, а коли "колядував" то стидно не було. Тоді про це не думав. А гарний з нього колядник вийшов (можна в книгу рекордів гінеса подавати). Не кожному дано стільки грошей заробити таким чином.
Юка Показати IP 23 Грудня 2009 23:38
маніпуляція будь-чиїм ім'ям у передвиборчих гонках вже стала славною традицією наших політиків
OrestN Показати IP 24 Грудня 2009 21:12
що він може ще сказати, він спалив себе безповоротно і тільки нахабний хабарник дозволяє собі ще когось повчати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus