USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

14 бригада отримала відремонтований «ЗІЛ»

5 Березня 2015 09:25
Для потреб 14 окремої механізованої бригади, що базується у Володимирі-Волинському, волиняни передали відремонтований автомобіль «ЗІЛ 131». А також - речі, яких наразі не вистачає: понад дві сотні матраців та подушок.

Так, керівник ТзОВ «П’ятидні» Валерій Діброва передав бригаді відремонтований автомобіль «ЗІЛ 131». Автомеханіки його підприємства замінили у вантажівці двигун, коробку передач, паливний бак, а також відремонтували гальмівну систему та електрообладнання.

Понад 200 матраців та подушок вдалося придбати завдяки керівнику ТзОВ «Волинь-зерно-продукт» Євгена Дудки, а працівники цього підприємства зібрали у своїх структурних підрозділах постільну білизну.

Речі для бійців передав Благодійний фонд «Волинь-2014».

«Ми отримали звернення від командира 14 окремої механізованої бригади Олександра Жакуна, що на даний час матраци та подушки є необхідним для військовослужбовців, адже завтра частина бійців відправляється на навчання, що відбуватимуться в умовах, близьких до тих, які є в зоні проведення антитерористичної операції», - повідомив виконавчий директор Фонду Володимир Кривович.

І додав: «Ми знаємо, що ця бригада потребує дуже багато, тому на засіданні правління Фонду було прийнято рішення про виділення 500 тисяч на закупівлю 14-ій омбр найнеобхіднішого. Щоб уникнути непорозумінь та раціонально використовувати кошти, ми вирішили всі питання узгоджувати безпосередньо з керівництвом бригади. Адже на Волині діє декілька координаційних центрів, однак дуже часто доводиться бачити дубляж деяких заявок або ж пропонують нам купити те, в чому немає першочергової потреби».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus