USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бійці 14 бригади будуть воювати з ворогом на «Мерседесі»

14 Листопада 2015 18:24
Один з підрозділів 14-ї механізованої бригади отримав у своє розпорядження автомобіль MercedesML. Позашляховик пригнав військовим бізнесменів з Полтави.

Волонтери передали військовим з Волині автомобіль MersedesML. Машину придбав житель міста Полтава, бізнесмен Леонід Кеба, один із засновників ТОВ «Комплект Ліга», який особисто доставив автомобіль у зону АТО. Про це повідомив керівник прес-центру 14 ОМБР ОК «Захід» лейтенант Владислав Якушев.

Позашляховик допоможе військовим оперативно виконувати бойові завдання в умовах осіннього бездоріжжя.

«Це має бути не штабна, а саме бойова машина, яка буде допомагати бійцям на передовій» - заявив бізнесмен.

Окрім автомобіля Леонід Кеба, Роман Монастирський та Андрій Кравець привезли військовим продукти, запчастини до автомобілів та ліки.

Волонтери з Полтави упродовж двох років допомагають військовим у зоні АТО, витрачаючи на це значні кошти. Два місяці тому вони подарували 14-й бригаді автомобіль марки Фольксваген.

Бійці 14-ї окремої механізованої бригади ОК «Захід» знаходяться на підступах до Донецька та регулярно обстрілюються незаконними військовими формуваннями.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus