USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бійці тербатальйону «Волинь» звернулися до депутатів Волиньради

21 Листопада 2014 10:59
Відповісти, коли варто очікувати ротацію підрозділу, просять обласну владу бійці першого батальйону територіальної оборони «Волинь».

Про це йшлося під час 31 сесії обласної ради 21 листопада.

Відповідний депутатський запит до голови ОДА озвучив перший заступник голови облради Олександр Пирожик. З його слів, бійці батальйону тривалий час перебувають на передовій, під обстрілами та просили оголосити цей запит у облраді. Зараз вони відчувають брак зимового одягу, взуття, штанів, ватників та берців, а також бронебійної техніки і набоїв. Вони просять сказати, до якого терміну їм потрібно стояти на бойових позиціях.

Так, якщо потрібно стояти до 31 грудня, вони готові це зробити, і, відповідно, вибудовуватимуть оборону. Наразі на передовій вони стоять з 24 вересня, тобто, майже 60 днів замість 45 обіцяних.

Зі слів Олександра Пирожика, за безстрашність цих бійців сепаратисти називають «дивізіоном безсмертних». Також він закликав голову ОДА Володимира Гунчика звернути увагу на те, щоб бійці не були скомпрометовані, як раніше військові 51-ї ОМБ.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus