USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Де зараз перебуває тербатальйон «Волинь»

23 Січня 2015 11:11
У Києві розглянули звернення волинських депутатів стосовно ротації батальйону територіальної оборони «Волинь».

Про це стало під час засідання позачергової сесії Волинської обласної ради сьогодні, 23 січня, повідомив голова Волинської облради Валентин Вітер.

Так, з його слів, до виконавчого апарату облради надійшло повідомлення про відповідь від голови адміністрації Президента України стосовно звернення про ротацію батальйону територіальної оборони «Волинь» та інших військових підрозділів, що виконують завдання в АТО.

«Ваше звернення розглянуто. На цей час відбувається відновлення усіх спецпідрозділів військового спрямування, які й ротують батальйон «Волинь». Після проходження військової підготовки вони остаточно замінять бійців, які наразі захищають цілісність та суверенітет України», - йдеться у повідомленні.

Наразі вже відбулася ротація, і територіальний батальйон «Волинь» знаходиться в місці постійної дислокації – місті Володимирі-Волинському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus