USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бойовики на сході України посилили вогневу активність

28 Вересня 2015 08:16
Минула доба у зоні АТО не пройшла повністю спокійно. В темну пору доби бойовики, за типовою тактикою, посилили вогневу активність.

Про це за станом на ранок понеділка, 28 вересня, інформує на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО.

Так, майже годину найманці з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілювали український опорний пункт у Мар'їнці, що неподалік Донецька, внаслідок чого 4 українських бійців отримали поранення.

Крім того, вчора ввечері та вночі найманці на окупованій території продовжували відкривати вогонь, намагаючись втягнути сили АТО у бойове протистояння.

Також неподалік Маріуполя бойовики били з гранатомету в напрямку Новотроїцького. Гранати лягали за 50-60 метрів від українських позицій.

А на Артемівському напрямку з боку Горлівки бойовики застосовували стрілецьку зброю в районі Майорська, великокаліберний кулемет працював неподалік Луганського.

Загалом, упродовж учорашньої доби, окупанти тричі цілеспрямовано обстрілювали позиції сил АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus