USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Два селища під Маріуполем перейшли під контроль України, – волонтер

3 Грудня 2015 13:08
Під контроль України повернулось два населених пункти на Донбасі, розташовані поблизу Маріуполя. Ці два селища вважалися "сірою зоною".

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці волонтер, голова ГО "Безпека і взаємодія в Україні – Cascu" Семен Кабакаєв.

З його слів, два населених пункти Павлопіль і Харчовик, які розташовані неподалік Маріуполя, знову під контролем України.

"Хороші новини. Сьогодні під контроль українських військових перейшли два населені пункти з сірої зони, це Павлопіль і Харчовик". Раніше села Павлопіль і Харчовик вважалися "сірою зоною".

Хорошие новости на ночь, долго не давали сказать, но смотрю что некоторые уже опубликовали данную новость. Сегодня под ...

Posted by Semen Kabakaev on 2 декабря 2015 г.


Як повідомляє Голос України, офіційного підтвердження цієї інформації з боку Міноборони чи прес-центру АТО поки що не надходило.

Тим часом російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують вести провокаційні та прицільні обстріли сил АТО. Згідно з інформацією прес-центру штабу, їхня активність нині зосереджена на донецькому та артемівському напрямках.

Довідково. Селища Харчовик і Павлопіль відносяться до Новоазовського району Донецької області, вони розташовані на північний схід від Маріуполя. 23 лютого 2015 року бойовики заявляли про взяття цих двох населених пунктів, однак у штабі АТО цю інформацію не підтвердили. Обидва селища вважалися "сірою зоною".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus