USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Боєць АТО звернувся до волинських студентів із фронту

12 Травня 2015 16:29
Волинянин Олександр Кравченко, який зараз у Луганській області захищає терени Батьківщини, просить волинських студентів не нарікати на важке життя, а долучатися до волонтерського руху.

Під час зустрічі випускників Східноєвропейського університету імені Лесі Українки, які воюють на сході, зі студентами вишу сьогодні, 12-го травня, у телефонній розмові Кравченко попросив волинян не стояти осторонь війни.

«Зараз багато хто нарікає, що долар «виріс», все дорого, але ви зрозумійте, що зараз війна, час - складний. Доки вона не завершиться, то добра не буде. Є така приказка: «наша хата скраю». Але я вам так скажу, що окраїна перша й зустрічає ворога. Тому закликаю вас долучатися до волонтерського руху, бо жити звичним собі способом, як це було раніше, - не можна. Це той же Майдан, але він перекинувся на схід. Cвою незалежність ми отримали безкоштовно, а зараз її заробляємо кров’ю і потом. Чим нас буде більше, тим швидше настане перемога», - наголошує волинський боєць АТО.

Зауважимо, що Олександр Кравченко мав престижну високооплачувану роботу в Луцьку, але добровільно пішов на фронт.

«Якщо не я, то хто?! Часто хлопці думають, що, мовляв, підуть на війну, якщо ворог прийде сюди, на Волинь. Так от я вам скажу, що коли фронт прийде на Волинь – буде пізно», - додає волинянин.

Олександр каже, що в зоні АТО із собою має дещо дуже дороге йому – карту України, яку не хоче змінювати.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює Олександру Кравченко вдячність за патріотизм, мужність боронити Україну від агресора. Волинському герою бажаємо повернутися додому неушкодженим та з перемогою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus