USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Кіборги» залишили вщент зруйнований Донецький аеропорт

22 Січня 2015 07:00
"Кіборги" покинули територію аеропорту Донецька, оскільки внаслідок боїв за аеропорт були повністю зруйновані всі будівлі, які могли служити опорним пунктом оборони

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов, передає Еспресо.TV.

"Оборона Донецького аеропорту. 26 травня 2014 - 22 січня 2015 року 242 дня. Новий і старий термінал, вежа управління, все, що могло послужити як опорний пункт оборони, повністю знищено. Аеропорт прострілюється прямою наводкою, але з руїн будівлі нового терміналу останні захисники, які вижили, пішли тільки сьогодні", - повідомив журналіст.

"Треба вшанувати пам'ять героїв, які захищали аеропорт так довго і в таких абсолютно невигідних і важких умовах", - зазначив журналіст.

"Спасибі тим, хто пережив пекло останніх днів оборони, але залишився вірним присязі і військовому обов'язку до кінця. Дякуємо тим, хто поранений, і вічна пам'ять тим, хто залишився в новому терміналі назавжди", - написав Бутусов.

Він також повідомв, що із 16 січня командування над операцією в Донецькому аеропорту взяв на себе начальник Генштабу Віктор Муженко.

"Саме Муженко спланував всі невдалі спроби розірвати кільце оточення навколо нового терміналу. Саме він одноосібно несе відповідальність починаючи з 16 січня за всі тактичні дії в районі аеропорту", - написав Бутусов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus