USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ліцеїсти Волині відмовилися від полуденків, аби допомогти бійцям

14 Квітня 2015 17:00
Солодощі та обереги передали ліцеїсти Волині бійцям АТО. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Аби підтримати бійців, які несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції, учні Луцького правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою зібрали і передали їм солодощі та обереги.

Аби наші захисники посмакували печивом, діти відмовилися від полуденка, щоби зібрати декілька ящиків печива для бійців АТО. Отримали солодкий подарунок співробітники роти патрульної служби міліції особливого призначення УМВС України «Світязь».

– Ми вирішили запровадити акцію «Солодощі для бійців АТО», – розповідає учениця ліцею Яна Гайда. – І першим кроком було здійснення маленьких пожертв для великих цілей: ми відмовилися від нашого полуденку та передали ящики із солодощами бійцям, а учні початкових класів підготували їм листи та чимало патріотичних малюнків.

Ліцеїсти вишикувалися перед навчальним корпусом та урочисто передали нашим захисникам зібрані солодощі та обереги. Після цього малеча щільним кільцем обступила правоохоронців і ще довго тримала їх у «полоні», бажаючи потиснути їм руки.

Своєю чергою правоохоронці подякували учням за такий подарунок та вручили їм Державний прапор України, на якому розписалися усі бійці спецпідрозділу.

– Ми дуже дякуємо за підтримку, – каже боєць «Світязю» Ярослав Кашуба. – Ваша підтримка для нас - дуже важлива, подібні акції надихають нас та надають сили. Наша задача одна – перемогти ворога!



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus