USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вихованці Луцького правознавчого ліцею присягнули українському народу

17 Жовтня 2015 21:18
На Меморіалі вічної Слави сьогодні, 17 жовтня, вишикувались 89 вихованців Луцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою». Всі вони зібрались тут, щоб скласти присягу на вірність українському народові, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Урочиста посвята відбулася за кращими міліцейськими традиціями, адже вихованці закладу є підшефними волинських правоохоронців.

Привітати дітей та розділити з їхніми родинами це свято прийшли начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Петро Шпига, Луцький міський голова Микола Романюк, начальник міського відділу освіти Олег Гребенюк, священнослужителі, ветерани ОВС, бійці роти «Світязь», викладачі і вихователі ліцею на чолі із директором Анатолієм Дудичем.

«Сьогодні святковий день для тих ліцеїстів, які склали присягу на вірність Україні. Їхній вибір – непростий, і мені приємно, що наші діти, вибирають у такий нелегкий час дорогу, де треба мати гідність, честь, мужність, аби стати правоохоронцем, і, в майбутньому, з честю захищати Батьківщину і безпеку громадян. Тому бажаю їм натхнення вчитись, здобувати знання, світлого і мирного неба, здоров’я, Божого благословення і здійснення усіх мрій», – зауважив Петро Шпига

Ліцеїсти дали клятву бути відданими Україні та її громадянам, здобувати глибші знання та навички з права й фізичного виховання, бути гідними славних традицій старшого покоління правоохоронців.

Пролунали звуки оркестру та усі ліцеїсти з гордістю, урочистим маршем, повз об’єктиви фотокамер, вирушили у далеке майбутнє.

Попереду у ліцеїстів – два роки кропіткої праці, але майбутніх правозахисників не лякають труднощі. Тож вираз «Безпека народу – найвищий закон!» для них – не просто девіз ліцею, а зміст життя.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus