USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцький хлібзавод передав бійцям позашляховик і смачну випічку

24 Квітня 2015 15:33
Волинські волонтери завезуть на схід нашим бійцям потужній автомобіль. 24 квітня їм передали позашляховик Hyundai Galloper, який є благодійною допомогою від Кічкарівсього хлібзаводу. Про це повідомляє Волинський інформаційний портал.

Директор хлібзаводу Віталій Бобир розповів, що ще в першу хвилю мобілізації на схід потрапили чотири їхні працівники. Тож відразу підприємство взяло на себе обов’язок фінансово допомагати їхнім сім’ям. Потім по допомогу почали звертатися працівниці, чиїх синів і чоловіків так само забрали на схід.

«Один із наших працівників потрапив у полон, там він пробув півтора місяця. Повернутися на Волинь, зокрема, у Луцьк йому допомагали волонтерські організації. І у той період почалася тісна співпраця із ними», – повідав Віталій Бобир.

«Хоча нині є економічні проблеми, досить важко стало через ріст цін, але завдяки впровадженим енергозберігаючим технологіям, домовленостям з постачальниками у нас - ситуація стабільна. Ми уникаємо збитків, тому залишаються кошти, щоб якось допомагати нашим волонтерам, нашій країні», – додав він.

Тож підприємство співпрацює з багатьма організаціями, зокрема, з Самообороною, з батальйоном «Айдар», Національною гвардією, координаційним центром АТО. Останній проект реалізували з афганською спілкою та Автомайданом, коли з нагоди великодніх свят відправили бійцям на схід паски.

А от нещодавно від волонтерів спецпідрозділу «Буг» Самооборони Волинь надійшла інформація, що є можливість купити, за досить прийнятною ціною, гарний автомобіль, який буде доброю опорою для наших бійців 22-ї мотопіхотної бригади. «Ми зголосилися на це, чому б і ні. Якщо будуть ще такі проекти, обов’язково так само будемо брати участь», – зазначив Віталій Бобир.

А волонтери дуже втішені автомобілем. «Досить чудовий двигун, малий пробіг, добре їздить, на дизелі… Автомобіль справний, повнопривідний, високий, швидко можна пересуватися територією. Думаю, наші лучани, які служать на сході, будуть задоволені», – радіє капелан спецпідрозділу «Буг» Святослав Савич.

Та й автомобіль поїде на передову не порожнім. Його навантажили коробками з випічкою Кічкарівського хлібзаводу, на яких працівниці написали нашим воякам найщиріші побажання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus