USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Мамі загиблого волинського кіборга вручили нагороду сина

7 Грудня 2015 19:00
Олександр Грошев із села Масловець Любомльського району героїчно поліг на сході України, обороняючи Донецький аеропорт. У Головненській школі, де навчався Олександр, вшанували його пам’ять − відкрили дошку на знак вічної вдячності за подвиг.

Про це повідомляє ВОДТРК.

Грошев Олександр Іванович був бійцем 7-ї роти 3-го батальйону 80-ї львівської аеромобільної бригади. Він зник безвісти у січні 2015 року. Батько чотирьох дітей, не роздумуючи пішов добровольцем у 80-ту окрему аеромобільну бригаду командиром відділення. 20 січня зв’язок із Олександром обірвався.

Тільки через п’ять місяців з допомогою ДНК-експертизи ідентифікували тіло бійця, який загинув під завалами аеропорту.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ «КІБОРГА», ЯКОГО ШУКАЛИ З СІЧНЯ. ВІДЕО

Указом Президента України від 13 серпня за особисту мужність і високий професіоналізм виявлені в захисті державного суверенітету і цілісності України Олександр Грошев нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

На урочисте відкриття дошки прибули учасники АТО, волонтери, представники районної влади, однокласники. Мамі Олександра Ніні Володимирівни вручили бойову нагороду сина − орден «За мужність ІІІ ступеня».

Як повідомлялоІнформаційне агентство Волинські Новини, дружина загиблого кіборга Ніна Грошева має ще одну біду – вона практично нічого не чує. Завдяки благодійникам з України і зі всього світу швидше ніж за два дні зібрали необхідну суму на слуховий апарат для дружини загиблого волинського кіборга.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus