USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Марші миру у Нововолинську та Володимирі

18 Січня 2015 17:10
Близько тисячі нововолинців об’єднались у прагненні миру і спокою, пройшовши Маршем миру по місту, - пише БУГ.

На знак солідарності зі світом, сьогодні і Україна виходить на мирну акцію, щоб показати єдність у боротьбі зі світовим тероризмом. Нововолинці підтримують гасла “Je suis Volnovakha”, показуючи цим єдність із французькими акціями, а також вшановуючи пам’ять загиблих під Волновахою.

Для нашої країни Марш миру набуває також всеохоплюючого змісту у прагненні до єдиної неподільної України, у боротьбі проти загарбника, у гордості та скорботі за героями, які поклали свої душі й тіла у боротьбі за нашу свободу під час Євромайдану та неоголошеної війни на сході.

Зауважимо, Марш миру відбувся і в Луцьку, також вулицями обласного центру пройшов Марш «Я – Волноваха».

Акція в Нововолинську розпочалась із панахиди за полеглими, далі Марш пройшов центральним вулицями міста, зупинившись на Майдані Незалежності для спільної молитви за Україну.

Окрім того, Марш миру відбувся і на центральних вулицях Володимира-Волинського. Завершився молебнем за Україну, - йдеться у соцмережі в групі Типовий Володимир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus