USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині підтвердили інформацію про шосту і сьому хвилі мобілізації

25 Травня 2015 10:18
«Не хочу лукавити, але після п’ятої хвилі мобілізації буде шоста і сьома», - сказав під час оперативної наради голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Про це стало відомо сьогодні, 25 травня.

Зі слів очільника області, уже є достовірна інформація про те, що після п’ятої хвилі мобілізації буде шоста, сьома, а при потребі – й восьма.

«Як будуть сформовані Збройні сили, визначені Генштабом, мобілізацію завершать. Як ні – вона буде продовжуватися, хочемо ми цього чи ні», - наголосив губернатор.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що Президентом України та Генштабом встановлені норми розширення боєздатності армії ЗСУ - 200 тисяч осіб.

Окрім цього, Володимир Гунчик заявив, що більше 25 мільйонів гривень з місцевого бюджету уже витратили на оборону країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus