USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині пришвидшать освоєння коштів для вояків

27 Січня 2015 13:28
Оскільки процедура освоєння бюджетних коштів, виділених для потреб військових складна і тривала, до цього планують залучити волонтерські організації.

Про це йшлося під час зустрічі голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з представниками волонтерських організацій області 27 січня.

Голова ОДА зауважив, що кошти, виділені з обласного бюджету на рахунки військових частин, залишалися там тривалий час через тендерні процедури. Так, останні кошти, спрямовані для тербатальйону «Волинь», з його слів, були освоєні незадовго до ротації підрозділу.

Він запропонував волонтерам координувати дії з владою та допомогти використанню виділених на потреби учасників АТО бюджетних коштів. Для волонтерських організацій, мовляв, не потрібно проводити тендери, проте повинна бути одна умова: волонтери муситимуть відзвітуватися перед облдержадміністрацією за використання бюджетних коштів.

З його слів, це можна робити через громадські організації і важливо, аби під час використання цих коштів бачити наперед потреби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus