USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пам’яті захисників України: волинські Герої, які віддали життя за Україну

29 Серпня 2019 19:44
Серпневі дні 2014 року кривавими літерами увійшли в Історію України. Саме на цей час припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам, українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення.

З нагоди Дня пам’яті захисників України, який згідно із указом Президента України відзначатимуть щороку 29 серпня, Інформаційне агентство Волинські Новини пригадує імена і обличчя волинян, які своїм життям стали на захист нашого мирного неба та полягли за час війни Росії проти України.

Ми пам’ятаємо кожного. Вічна шана і пам’ять тим, хто не повернувся з бою. Сил і мужності тим, хто п’ятий рік боронить Україну від російської агресії.
У підготовці цієї публікації використані матеріали та фото, опубліковані на сторінках ІА Волинські Новини, інформація, що надіслана Волинською обласною державною адміністрацією та матеріали сайтів: «Книга пам’яті», Нововолинський центр допомоги військовослужбовцям, http://memorybook.org.ua/index.htm, Нововолинський інформаційний портал, Вісті Ковельщини, блог Краєзнавці, Місто вечірнє, Волинь-нова, «Сегодня» , Обласний координаційний центр допомоги учасників АТО, офіційний сайт міста Володимир-Волинський, сайт http://nekropole.info/ua, інтернет-спільнота ВКонтакті та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus