USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Патріотичний ярмарок на Волині: на АТО зібрали майже 18 тисяч

11 Березня 2015 14:36
Під час благодійного патріотичного ярмарку на підтримку військовослужбовців зібрали майже 18 тисяч гривень пожертв. Про це йдеться на сайті міської ради.

Нагадаємо, мешканці Нововолинська об’єднались навколо патріотичного ярмарку на підтримку військовослужбовців в зоні АТО. Ярмарок відбувся вчора, 8 березня у центрі міста.

Особлива вдячність підприємцям міста, працівникам комбінату шкільного харчування, викладацько-учнівському колективу вищого професійного училища, міжшкільного навчального-виробничого комбінату, які доклали зусиль до приготування гарячих страв та випічки, яку реалізовували у торгових наметах. З молодечим запалом трудилися студенти Нововолинського факультету Тернопільського національного економічного університету, Нововолинського електромеханічного коледжу, учні професійно-технічних закладів міста.

Присутні милувалися виробами, представленими Нововолинським центром дитячої та юнацької творчості, та картинами місцевих художників. Хорошу мистецьку атмосферу для успішного ярмаркування створювали творчі колективи закладів культури та освіти міта.

Активну участь у заході взяли представники Нововолинського центру допомоги військовослужбовцям та нововолинські Союзянки.

Цього дня мешканці міста мали можливість поспілкуватись із військовослужбовцями 14 бригади та луцькими нацгвардійцями, які були запрошені в місто волонтером Валерієм Курстаком.

- Такі заходи ми проводили і будемо проводити, - зазначив міський голова Віктор Сапожніков. – Допомога армії – наш святий обов’язок, ще й нинішній захід, на мою думку, сприятиме військово-патріотичному вихованню молоді.

Кошти, зібрані на благодійному ярмарку, передадуть на допомогу воїнам АТО.

Фото видання БУГ:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus