USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Попри засніжені дороги волиняни доставили авто морпіхам

19 Січня 2016 14:00
Волиняни доставили автомобіль морським піхотинцям. Про це написав на своїй сторінці у Facebook Сергій Абрам.

Як розповіли учасники громадської організації «Автомайдан України» Петро Лисиця та Сергій Абрам, до пункту призначення їм довелось їхати протягом 20 годин. Хлопці запевняють, що протягом нелегкого шляху були моменти, коли машина активістів покривалась 5-сантиметровим шаром льоду.

"Загнали ми машину для морпіхів в Каховку. Дорога була складна, до Умані їхали без проблем. З Первомайська почало замітати снігом. У Вознесенську вже було багато снігу і дороги не було видно. Біля міста Нова Одеса стояв патруль ДАІ, який попереджував, що далі не проїхати, але ми вирішили продовжувати дорогу далі. У нас пробились колесо, після його заміни ми продовжили рух. Продовжуючи рух ми бачили як джипи, фури, автобуси зупинялися в сніжних пастках, але ми, якимось дивом, продовжували рух. Декілька разів нас занесло на дорозі, але ми виманевривували і вже близько 19-ої години добралися до пункту призначення.

Дякуємо всім, хто хвилювався за нас!", - йдеться у повідомленні автомайданівця.

Зазначимо, що, зі слів хлопців, авто привезли з Данії, а гроші на транспортний засіб виділив мешканець Каховки Андрій Калов.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus