USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Про реабілітацію військових на Волині зняли фільм

22 Лютого 2015 08:00
Медико-психологічна реабілітація бійців АТО відбулася на базі відпочинку озера «Світязь». Про те, як усе відбулося зняли фільм, - повідомив на своїй сторінці у мережі Ковельський центр допомоги 51 ОМБР.

«Хочеться подякувати Голові Спілки художників Волині Володимиру Марчуку за цей прекрасний фільм, який він зробив для наших хлопців. І попросити всіх тих громадян, які вважають, що наша команда займається непотрібною справою і марно витрачає кошти на реабілітації, подивитись і послухати цей фільм ДО КІНЦЯ!!!!! Зараз саме час лікувати хлопцям душі і підтримувати їх морально бо вони знову повертаються на поле бою, вони повертаються в соціум і їм потрібна наша допомога та любов))))», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus