USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Прикордоннику з Волині відкрили меморіальну дошку

14 Жовтня 2015 10:55
Меморіальну дошку Олександру Максименку відкрили 13 жовтня у ЗОШ №1 у Володимирі-Волинському, - інформує БУГ.

Нагадаємо, Олександр Максименко народився 20-го січня 1990-го року у Володимирі-Волинському. Оперуповноважений Луганського прикордонного загону. Підірвався на міні 9-го вересня 2014-го року поблизу села Нижньобараниківка Біловодського району Луганської області. Поховали Героя на Федорівському кладовищі.

На відкриття меморіальної дошки приїхав товариш по службі, капітан Сергій Загірний.

“Ми зібралися біля рідної школи Олександра, де він провів більшу частину свого життя. Більшість викладачів та й весь Володимир-Волинський пам’ятає Олександра як чесного, відвертого хлопця, який наважився одягнути на свої плечі офіцерські погони. Він першим прийняв бій, захищаючи кордони нашої неньки України. Він вів себе хоробро і відверто, завжди був життєрадісним. Я хочу подякуваим від усієї Державної прикордонної служби України, що в наших рядах є такі Герої як Олександр. Ми його пам’ятаємо і будемо пам’ятати”, - сказав Сергій Загірний.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, прикордонника з Волині, який загинув у зоні АТО, нагородили орденом “За мужність” (посмертно).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus