USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Росія будує залізницю в обхід України

25 Квітня 2015 10:22
Російські залізничні війська приступили до будівництва залізниці на ділянці Журавка (Воронезька область) - Міллерово (Ростовська область) протяжністю 18 кілометрів, яка дозволить пустити потяги в обхід України.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на заступника міністра оборони Росії генерала Дмитра Булгакова.

"Для виконання цього завдання залучено понад 360 одиниць спеціальної військової техніки та близько 900 чоловік особового складу", - заявив він.

Очікується, що в суботу, 25 квітня, Булгаков прилетить в Воронезьку область і перевірить перебіг будівництва. "Залізничні війська залучені до дуже важливого для держави проекту - будівництва двоколійної електрифікованої залізниці на ділянках Південно-Східної та Північнокавказької залізниць протяжністю 122,5 кілометра", - наголосив Булгаков.

Нагадаємо: ВАТ "Російські залізниці" (РЖД) ще в березні 2014 року запропонувало побудувати залізничну лінію на півдні Росії, яка б не перетинала кілька разів кордон із Україною. Перший віце-президент РЖД Вадим Морозов мотивував тоді необхідність наявності цієї дороги тим, що вона забезпечить "сталий, впевнений і ні від кого не залежний рух у південному напрямку".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus